3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Hvorfor kjøpe solbriller fra Brillz?

Brillz har billige solbriller og veldig mange lurer på hvorfor de skal kjøpe billige solbriller fra oss, istedenfor å kjøpe et par kostbare solbriller fra en annen aktør. Våre briller er kule, gode og ikke minst billige. Det bør jo i utgangspunktet vær nok men vi skjønner på salget at du trenger litt flere argumenter.

Vår liste er laget for å overbevise deg om at Brillz er det riktige valget for deg som ønsker å kjøpe solbriller!

Bruk pengene på noe annet

Ved å kjøpe billige solbriller fra Brillz så kan du bruke pengene på noe annet og ikke minst bedre. Kanskje har du drømt om en super komfortabel seng fra Sove.nu eller en ny veske fra D&G. Uansett, ved å kjøpe solbriller fra oss så sparer du penger. Pengene du sparer kan du bruke på alt mulig annet du måtte ønske.

Du slipper å passe så godt på brillene

Solbriller blir jo veldig fort ølbriller og det er derfor ikke så rart at veldig mange hvert år mister solbrillene sine på fest. Vi mener jo at du burde passe på brillene dine fra Brillz men om du skulle være så uheldig å miste brillene dine så er det ingen krise. Du får jo flere par når du kjøper solbriller og de koster heller ikke hele verden. Det betyr at du ganske enkelt kan kjøpe nye solbriller når du trenger det.

Du sløser ikke

Det å investere i et par solbriller er ikke sløsing, men det å kjøpe et par solbriller til flere tusen kroner er sløsing. Tenk deg hvis Hallgeir Kvadsheim går igjennom kontoutskriften din. Han ville ikke tenkt negativt hvis du hadde brukt 299,- på noen solbriller fra Brillz men om det var en 0 til så hadde han jo gått helt bananas. Så du sløser ikke!

Du kommer til å se fresh ut!

Brillz har kanskje de aller mest freshe solbrillene på markedet. Det er unike briller som kommer i et skikkelig design. Våre solbriller er tidløse og du kommer garantert til å se fresh ut med de.

Kvalitet!

Våre solbriller er ikke laget av gull eller titanium men de er fortsatt laget av god kvalitet. Det betyr ikke at du skal prøve å rygge over de med bilen men hvis du bruker solbrillene på vanlig måte, på hodet så vil de kunne holde lenge. Vi har faktisk hørt at et par solbriller fra oss levde lenger enn personen som kjøpte de.

De ser ikke billige ut!

Det aller siste punktet er kanskje det mest viktige punktet. Det er ingenting som er kjipere enn å kjøpe briller som ser billige ut. Vi får veldig mange tilbakemeldinger på at våre solbriller ser bra ut og ikke minst at de ikke ser billige ut. Dette handler om at vi faktisk bryr oss om å lage solbriller som er kule ut og har et eksklusivt preg.

Hvis du fortsatt ikke er overbevist så anbefaler vi deg uansett å kjøper noen par solbriller fra oss så du kan bli helt overbevist om at våre solbriller er best!

Solbriller