Kredittkort til å shoppe

Hvis du elsker å shoppe så er det ikke så dumt å eie et kredittkort. Mange kredittkortselskaper har mange gode løsninger til kunder som elsker å shoppe og du kan få tilgang til unike tilbud, som kun er tilgjengelig til deres kunder. Shopping-glade kunder er ofte ute etter de best tilbud, og kan ikke få nok av dem. Mange kredittkort har ikke bare unike rabatter på utvalgte butikker å tilby, men også cash-back bonus. En cash-back bonus gir deg penger tilbake når du drar kredittkortet innenfor ulike varegrupper. En varegruppe kan for eksempel være shopping av solbriller.

Hva er cash-back?

Cash-back gir deg penger igjen for hvert kjøp du foretar med kredittkortet, innen visse bransjer kredittselskapet har en avtale med. Flere dagligvareforretninger bruker samme prinsippet, hvor deres medlemmer får igjen penger, på slutten av måneden, hvis de viser frem medlemskortet ved kassen. Når du får cash-back i kredittkortet så fungerer det på samme måte, men her er du ikke begrenset til en spesiell butikk, fordi du får cash-back på en hel del produkter og forretninger. Søk om å få kredittkort på dagen og dra fordel av unike rabatter og fordeler.

Rabatter i kredittkortet

Mange kredittkortselskap har mange gode rabatter for deg som liker å shoppe. Du kan få unike tilbud, som kun gjelder for innehaveren av VISA eller MasterCard og du kan spare penger når du benytter kortet til å handle på utvalgte butikker. Ofte, vil disse avtalene forandres løpende, så du ikke er begrenset til akkurat de rabattene, som du får når du bestiller kredittkortet. Du kan faktisk dra nytte av rabattene uten at de sparte kronene forsvinner ut i renter senere. Det er litt avhengig av hvilken avtale du har i kredittkortet.

Rentefrie dager

Noen kredittkortselskap kan tilby rentefrie dager. Det fungerer på den måten, at du ikke skal betale for rentene i en gitt periode, fra kjøpstidspunktet, det er som regel rundt 50 dager uten renter. Hvis du ikke har betalt inn utestående beløp innen den rentefrie perioden løper ut så blir du belastet for renter. Hvis du derimot betaler inn før denne perioden løper ut så skal du kun betale gebyrer og lignende, hvis det overhodet er noen.

Gebyrfrie kredittkort

Veldig mange kredittkort er uten gebyrer. Det betyr at du ikke blir belastet for årlige gebyrer eller når du bruker kortet. Men, selv om det står at kredittkortet er gebyrfritt så kan det hende at du blir belastet for gebyrer når du, for eksempel, tar ut penger i en minibank. Sjekk alltid vilkårene og prislisten, fordi det kan være noen overraskelser der.

Det skal også nevnes, at et kredittkort gir deg en kjøpsforsikring. i noen tilfeller kan denne kjøpsforsikringen gjelde i utlandet.

Shopping gleder mange

Mange har stor glede av å shoppe. Det er en stor del av vår kultur, men det kan også koste penger. Et kredittkort gir deg muligheten til å handle på kreditt, men du skal huske på at denne kreditten må betales tilbake igjen på et tidspunkt. Hvis du bruker kredittkortet på en fornuftig måte kan du dra nytte av de fordelene det gir deg med rabatter, kjøpsforsikringer og annet.