Briller og solbriller – en del av imaget

De fleste av oss bruker briller og solbriller fordi vi må bruke det av helsemessige årsaker. Men er du klar over at utrolig mange blant oss også bruker briller og solbriller bare for å se kul ut.

Du har garantert vært på en bar eller nattklubb der du ser en eller flere personer i løpet av kvelden/natta som kommer inn i de mest trendy merkeklærne, eller en dress og har på seg solbriller. Hva i all verden! Hvorfor bruker man solbriller på en mørk nattklubb? vel, dette er en del av imaget til de som vil se kul ut. Men i min oppfatning så ser det utrolig dumt ut. Men det kan jo være andre grunner til at de bruker solbriller på en mørknattklubb. Kanskje de vil skjule blåøyet de fikk dagen før, kanskje de vil skjule skammen etter å ha oppdaget at de har pådratt seg kjønnssykdom, kanskje de synes lyset på nattklubben er for skarpt – hvem vet.Solbriller er ment for å brukes ute, ute i lyset, og ikke i mørket.

Solbriller pynter og er et viktig tilbehør

Mange damer og jenter bruker faktisk briller som pynt. Rett og slett for at det får dem til å se bedre ut, om ikke mer sexy. Disse brillene er som regel en kul innfatning og glass uten styrke. De bruker det som et tilbehør og ikke av nødvendighet.

Det er blitt helt vanlig at solbriller og briller nå brukes som tilbehør enn som en nødvendighet. For mange er briller og solbriller et minus i hverdagen med tanke på det de holder på med av aktiviteter, derfor er linser og laseroperasjoner populære.

Skal man først være kul, og man absolutt må ha på seg briller når man skal på nattklubb eller bar, så er det mange plasser hvor det finnes utrolig mange kule solbriller. Vi snakker da ikke bare om merkesolbriller. I fysiske butikker, som i brillebutikker, kan man finne et nokså bra utvalg. De med virkelig godt utvalg er nettbutikkene. Her kan du finne solbriller i alle farger og fasonger, og ikke minst til en rimeligere penge enn i butikker. Er du bekymret for at det skal for lang tid med frakt, fortvil ikke. Det går som regel et par dager fra man bestiller til det dukker opp i postkassen, avhengig av hvor det sendes fra. Fra utlandet kan det kanskje gå et par dager ekstra, men det vil sikkert være verdt ventingen.