Solbriller

Solbrillesesongen og sommeren har atter en gang pakket kofferten og dratt sin vei, men fortvil ikke den kommer tilbake. Det stemmer at sommeren er nok den årstiden vi bruker mest solbriller, men det finnes andre dager i andre årstider der det er like viktig å benytte seg av solbriller.

Vinteren er også en årstid vi trenger solbriller. Hvor mange har ikke mange irritert seg over at de ikke har solbriller liggende i bilen når de er ute og kjører en vinterdag. Plutselig slutter det å snø og sola trenger gjennom det tykke skylaget. Det skarpe sollyset vil få mer effekt når den reflekterer i den hvit snøen, og det begynner å bli litt for lyst for de stakkars øynene våre. Eller når man for eksempel kjøre i en bakke og sola titter frem sånn plutselig, og i tillegg står veldig lavt i horisonten, og treffer deg rett i øynene slik at man ikke ser en verdens ting foran seg. Dette er farlig situasjoner i trafikken. Før man vet ordet av det så treffer man kanskje bakenden på bilen foran seg som har slakket ned på farten fordi sjåføren i bilen fikk sola rett i øynene, slik som det du fikk.

Når man er på skitur på gode vinterdager er det nesten et must at solbriller må være med. Det blir meget slitsomt å måtte myse seg gjennom dagen på grunn av at sola reflektere i snøen og nesten gjør deg blind. Øynene våre er noe vi er meget avhengig av for å kunne fungere optimalt, og da er det viktig å ta godt vare på og beskytte de det beste vi kan.

Dyre merkebriller

Når vi skal beskytte de stakkars øynene våre betyr det ikke at vi trenger solbriller til flere tusen kroner, som for eksempel Ray-Ban, Gucci, Versace og mange flere. De er sikkert og visst kule, stilige og det siste innen trenden, men er det verdt pengene å bruke så mye penger på solbriller? Det finnes jo en haug andre solbriller som beskytter øynene like bra.

Solbriller er noe vi tar med oss på tur, når vi er ute og går, reiser, ja overalt der det er mulig at vi har bruk for dem. Dette betyr at de er mye på farten og i bevegelse. De havner i både sekker, vesker og lommer. Sjansen for at vi glemmer at det ligger solbriller i veska eller sekk er stor, og plutselig kaster vi fra oss sekken eller veska og da kan det være gjort. Om det er solbriller som koster tusenvis av kroner så er det selvfølgelig veldig surt, og man blir fort i dårlig humør av det. Bare se på for eksempel en annen ting vi konstant har med oss hvor enn vi går, mobiltelefonen. Hvor mange ganger i løpet av tiden vi har en mobil der vi kanskje må skifte både skjerm og glass fordi vi mister det i bakken? Mobiler er også 5 ganger dyrere enn solbriller. Om vi kan forårsake slike skader på noe som koster mye mer enn solbriller, så er sjansen stor for at det også kan skje med solbriller. Bruk heller pengene du sparer på billige solbriller på kryptovaluta, les mer om det på Kryptovaluta.info.

Solbriller til barn

Det er ikke bare voksne som har behov for å beskytte øynene våre. Barn får samme lyset i øynene som det vi gjør. Men det å få barn til å ha på seg briller og solbriller er ikke alltid like lett, de må vennes til det.

Det finnes merkebriller som Ray-Ban og Gucci til barn også. De koster nesten like mye som det gjør til voksne. For barn er det ikke verdt å bruke slike summer siden det er meget store sjanser for at barna mister eller ødelegger de. Barn river og sliter i nesten alt de har, så hvorfor ikke solbriller. Greie solbriller for barn bør være av plast, sitter godt på ansiktet og som ikke koster all verden.

Utvalget av solbriller er fenomenalt, både på nett og i butikker. Det finnes i alle fasonger og farger, både merkebriller og andre rimeligere. Det anbefales å kanskje eie et par solbriller man virkelig er stilig i og som koster noen tusen å la de ligge i for eksempel bilen, og noen få til som er rimeligere som man kan ta med seg på tur og ellers når man er på farten. Da behøver man ikke å bekymre seg for hvis man skulle være uheldig å ødelegge et par siden de uansett ikke koster en dagslønn.