3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Brillz – En nettbutikk for billige solbriller

Solbriller er viktige, spesielt når du skal være mye ute i nettopp solen. Dette betyr også at du bør være kritisk til hvor du kjøper dine nye solbriller. Muligheten for å kjøpe den berømte katten i sekken er størst om du kjøper solbriller på gaten eller av selgere på stranda. Det kan gjerne være at de er billige, men det hjelper lite om de ikke virker etter hensikten eller går i stykker så snart selgeren har forsvunnet. Det viktigste med dine solbriller er at du blir beskyttet mot solens UV-stråler og derfor er godkjente solbriller CE-merket. Dette betyr at de er testet og godkjent.

Bestselgere hos Brillz

En nettbutikk med et stort utvalg

Om du ønsker deg et stort utvalg av kule solbriller til en rimelig pris, så er Brillz en nettbutikk du bør sjekke ut. Her finner du helt sikkert en solbrille som passer til deg og det du skal bruke den til. Mange har allerede funnet ut hvor enkelt det er å handle solbriller på nettet. Du kan sitte foran pc-en din eller bruke telefonen og se gjennom det store utvalget i ro og mak. Her finner du mange ulike merker, former samt forskjellige glass. Så snart du har funnet den eller de solbrillene du ønsker deg kan du enkelt bestille dem og få dem levert hjem i løpet av et par dager. De som driver seriøst har lager i Norge og dine varer vil også bli sendt på en forsvarlig måte slik at du mottar pakken din uten den har blitt skadd.

Sikkerhet

Sikkerhet er viktig, spesielt når du skal handle på nettet. Nettbutikken til Brillz er sikker og du kan derfor trygt kjøpe billige solbriller gjennom nettsiden vår. Når du skal betale for solbrillene dine på nettet, så er det viktig at din betalingsinformasjon er sikret. Brillz er en av mange nettbutikker som bruker den såkalte SSL standardiserte betalings-løsningen. Dette betyr at det er sikkert å betale med kort. Du kan også se dette ved at nettadressen begynner med https:// og så er det gjerne et låssymbol ved siden av nettadressen. Din betaling blir da generert gjennom et avansert datasystem som sikrer at dine data forblir trygge.

Solbriller