3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Billige solbriller hos Brillz

Solbriller er noe de fleste av oss bruker, spesielt når solen skinner fra en skyfri himmel ute om sommeren. De er selvsagt også med om vinteren på skituren, på ferie til syden og når vi rusler rundt på stranda. Det kan derfor ikke unngås at vi fra tid til annen må kjøpe nye, enten på grunn av at de gamle går i stykker, fordi vi ikke liker dem lengre eller kanskje de har blitt borte. Da er det greit å vite at det er enkelt å få nye og de trenger heller ikke å koste mye penger.

Våre mest populære solbriller – 3 for kr 249

Stort utvalg til lave priser

Som man sier; det dyreste er ikke alltid det beste, og dette gjelder også for solbriller. Utvalget av solbriller er enormt og du får kjøpt kjente modeller som Wayfarer, pilotbriller og andre typer, produsert av de store motehusene. Men spørsmålet er jo om disse dyre modellene er bedre enn de billige. Svaret er nei og dette støttes av mange undersøkelser som har blitt gjort. Solbrillens viktigste jobb er å beskytte øynene dine mot solens UV-stråler og her er billige solbriller like bra som de kjente, dyre merkene. Derfor er det ikke noen forskjell på om du kjøper en Wayfarer solbrille hos Brillz eller hos en brillebutikk som selger Ray-Ban, Dior og Oakley.

Når du kjøper solbriller i et kjent merk, så er det primært nettopp merket du betaler for. Du kan kjøpe 5-6 par solbriller i nettbutikken til Brillz for samme pris som et par Oakley, og da er valget enkelt for folk flest.

Enkel levering

Hos Brillz kan du få kjøpt flere av de klassiske solbrillemodellene, som pilotbriller, både Aviator og Navigator samt retro solbriller, Wayfarer og mange andre kule modeller. Felles for dem alle er at de er CE godkjent og beskytter deg mot solens UV-stråler på samme måten som de kjente merkene. De er alle nikkelfrie og etter bestilling får du dem levert hjem til deg innen tre dager. Skulle du finne ut at det ikke var de riktige brillene likevel, så har du 30 dagers returrett og det er ingen som stiller spørsmål til hvorfor du ønsker å sende brillene i retur.

Solbriller